Mattijs van Bergen

creative luxury for headstrong women


Shipping & Returns


Levering

We verzenden alle bestellingen uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling via PostNL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres. Voor andere landen dan Nederland zal Toile BV met de klant overeenstemmen welke vervoerder gebruikt zal worden. Mochten wij hiervan om bepaalde redenen van afwijken dan krijg je hiervan via e-mail bericht, een bestelling zal echter in principe altijd binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd worden. Bij in ontvangstneming teken je voor ontvangst van het pakket.

 Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overkomst mocht voortvloeien.

 Het artikel moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de klant de koop ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken.

 Levering in gedeelten is toegestaan.

Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat er onverhoopt een artikel niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 Kosten

Verzekerd verzenden is gratis bij bestellingen vanaf €75 binnen Nederland en naar België. 

De overige tarieven voor verzending inclusief verzekering vind je hieronder. 
Nederland - gratis
België - gratis
Duitsland - € 12,95
Oostenrijk - € 12,95
Denemarken - € 12,95
Frankrijk - € 12,95
Luxemburg - € 12,95
Portugal - € 19,95
Spanje - € 19,95
Zwitserland - € 19,95
United Kingdom - € 19,95
Overige landen alleen na bevestiging per email.

Reclame en retourzending

Wij doen er alles aan om een perfect artikel te leveren. Mocht je bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling retour melden op onze website. Aan ontvangst is gelijk gesteld de tweede aanbiedingspoging door PostNL. Indien binnen deze termijn door Toile BV geen schriftelijke reclames zijn ontvangen, wordt Toile BV geacht ten aanzien van het geleverde volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

 Wij zullen een eventueel probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Mocht de oplossing niet aan je verwachting voldoen dan kun je de bestellen, zonder bijkomende kosten annuleren Het reeds betaalde bedrag van binnen 5 werkdagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort (via creditcardmaatschappij dan wel rechtstreeks). Deze garantie vervalt wanneer a. het artikel gedragen en/of gewassen is, b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen, c. de gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

 Indien je een artikel om elke reden dan niet wenst af te nemen, heb je het recht het product binnen 14 kalenderdagen na aflevering aan Toile BV te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is, het artikel niet gedragen en/of gewassen is en voorzien is van alle labels. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening. Je kunt onderstaand herroepingsformulier digitaal naar ons sturen, hier na heb je nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Een kopie van het formulier en je aankoopfactuur verzoeken wij je mee te sturen met het artikel wat je retourneert. De verantwoordelijkheid om het product in goede staat bij ons retour te krijgen ligt bij jou als koper.

Toile BV zal binnen 5 werkdagen nadat een artikel in goede staat retour ontvangen is, het betaalde bedrag terugstorten Dat gebeurt op de wijze waarop oorspronkelijk is betaald. De betaalde bijdrage in verzendkosten op bestellingen onder de € 75 wordt niet teruggestort.